Kamyonla TIR Arasında Ezilen Minibüs Akordeona Döndü

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, TIR ile kamyonun arasında kalan minibüs hurda yığınına döndü. Boş olan minibüsün yaralı sürücüsü güçlükle araçtan çıkarıldı. Kaza saat 16.30'da E-130...

30 Eylül 2014 Salı 18:05
Kamyonla TIR Arasında Ezilen Minibüs Akordeona Döndü






Kamyonla Tır Arasında Ezilen Minibüs Akordeona Döndü

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, TIR ile kamyonun arasında kalan minibüs hurda yığınına döndü. Boş olan minibüsün yaralı sürücüsü güçlükle araçtan çıkarıldı.
Kaza saat 16.30'da E-130 Karayolu'nun Gölcük girişi İskeye Yolu kavşağında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre kırmızı ışık yanınca yavaşlayan 55 BD 097 plakalı tankere, ardan gelmekte olan 34 RBR 66 plakalı kamyon çarptı. Bu sırada kamyonun arkasında bulunan Özer Özyaşar’ın kullandığı 41 SA 949 plakalı minibüs, ani fren yaparak durdu. Bu kez arkadan gelmekte olan 41 GE 215 plakalı TIR ise ağır olduğu için duramayarak minibüse hızla çarptı.
TIR'ın sürüklemesiyle minibüs, kamyonla TIR’ın arasında kaldı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs prese sokulmuş gibi hurda yığınına döndü. Kazada minibüsün boş olması nedeniyle sadece sürücü Özer Özyaşar yaralandı. Minibüs içinde sıkışan sürücü Özyaşar, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince güçlükle çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Özer Özyaşar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. 
Kaza nedeniyle E-130 Karayolu Gölcük ilçe geçişi bir süre ulaşıma kapandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.