Kanalda Cesedi Bulunan Kadının Kimliği Belirlendi

AYDIN'ın Kuyucak İlçesi'ndeki bir elektrik santraline giden su kanalında, temizlik çalışmaları sırasında cesedi bulunan kadının, Bucak Mahallesi'nde oturan, eşi 5 yıl önce ölen, 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Hatice Gül olduğu...

02 Kasım 2014 Pazar 14:07
Kanalda Cesedi Bulunan Kadının Kimliği Belirlendi






AYDIN'ın Kuyucak İlçesi'ndeki bir elektrik santraline giden su kanalında, temizlik çalışmaları sırasında cesedi bulunan kadının, Bucak Mahallesi'nde oturan, eşi 5 yıl önce ölen, 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Hatice Gül olduğu anlaşıldı.
Kurtuluş Mahallesi yakınlarındaki Bereket Enerji Elektrik Santrali'ne giden su dolu kanalda dün öğlen temizlik yapan işçilerden 37 yaşındaki Musa Çelik'in elindeki kepçeye bir kadın cesedi takıldı. Durum, jandarmaya bildirildi. İki günlük olduğu belirtilen ve üzerinden kimlik çıkmayan cesette yapılan ilk incelemede herhangi bir darbe, kesici ve delici alet yaralanmasına bağlı ize rastlanmadı. Üzerinde mor renkte uzun kollu kazak ve çiçekli bir şalvar, ayağında ise terlik bulunan kadının cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kanal suyunun Denizli'nin Güney ilçesinde bulunan Cindere Barajı'ndan gelmesi nedeniyle, konuyla ilgili Denizli polisi ve jandarması da bilgilendirildi.
29 EKİM'DE ORTADAN KAYBOLMUŞ
Jandarma yaptığı araştırmalar sonunda, cesedin, geçen 25 Ekim'de ortadan kaybolan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunmasından 3 gün sonra evine dönen, bir süre önce mahalleye dönüştürülen Bucak Köyü'nden Hatice Gül'e ait olduğunu belirledi. Eşi 5 yıl önce ölen, 2 çocuk annesi Gül'ün 29 Ekim'de tekrar ortadan kaybolduğu ve sonrasında da cesedinin bulunduğu öğrenildi.
Gül'ün, ilk ortadan kaybolmasından sonra jandarmaya verdiği ifadesinde, komşusu 55 yaşındaki M.Ö.'nün kendisini Yamalak Mahallesi'ndeki kızı Gülçin Çakmak'ın yanına götüreceğini söyleyerek kandırdığını, ancak götürmeyip, başka yerde alıkoyduğunu ileri sürüp, şikayetçi oldu. Ancak, şikayet üzerine jandarmanın ifadesine başvurmak için aradığı, eşi öldüğü için kızıyla yaşayan ve konuşma engelli olan M.Ö.'ye o günden bu yana ulaşılamadı. Yakınları Gül'ün M.Ö. tarafından bu defa zorla götürülmek istenirken, elinden kurtulup kaçmak isterken düştüğü kanalda boğulup, ölmüş olabileceğini düşündüklerini söylerken, jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.