Kanalizasyon İnşaatinda Göçük: 1 Yaralı

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte, işçilerden 45 yaşındaki Orhan Çelik, toprak altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçi, mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Büyükşehir...

30 Ekim 2014 Perşembe 15:49
Kanalizasyon İnşaatinda Göçük: 1 Yaralı






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte, işçilerden 45 yaşındaki Orhan Çelik, toprak altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçi, mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı.
Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekibinin kanalizasyon çalışması sırasında mahsur kalan işçi için seferber olan mesai arkadaşları, kazma ve küreklerle toprağı temizledi. İşçiler ikinci bir kazanın yaşanmaması için toplanan meraklı kalabalığa sık sık uzaklaşması için uyarıda bulundu, ancak vatandaşlar tehlikeye aldırmadan kurtarma çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

Orhan Çelik, yaklaşık 10 dakika sonra arkadaşları tarafından kurtarıldı. Kafasında baret olmasına rağmen yüzünden ve başından yaralanan Orhan Çelik, çukurda yürüyerek çıktı. İlk müdahalesi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan Çelik, ambulansla götürüldüğü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Orhan Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.