Kandıra'da denize giren iki kızkardeş boğuldu

KANDIRA(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'nde, plaj bölgesinde denize giren 2 kızkardeş boğularak yaşamını yitirdi.  Bugün Gebze'den Kandıra'ya gelen kalabalık akraba grubu, kurtarma ekiplerinin görev yapmadığı...

01 Eylül 2015 Salı 17:32
Kandıra'da  denize giren iki kızkardeş boğuldu






KANDIRA(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'nde, plaj bölgesinde denize giren 2 kızkardeş boğularak yaşamını yitirdi. 
Bugün Gebze'den Kandıra'ya gelen kalabalık akraba grubu, kurtarma ekiplerinin görev yapmadığı Lahana Koyu'nda denize girdi. Ancak rip akıntılarının oldukça yoğun olduğu Karadeniz'in bu sahilinde denize girenlerden 30 yaşındaki Hülya Altın ile kardeşi 13 yaşındaki Rabia Altın dalgalara kapıldı. 2 Kızkardeşin çırpındığını görerek kurtarmak isteyen yakınları Songül Turgay, Orhan Turgay ve Zekeriya Altın da dalgalara kapıldı.

Bu üç kişi diğer vatandaşlar tarafından kurtarılırken, 2 kızkardeş gözden kayboldu. Hülya ve Rabia Altın'ın cansız bedenleri, haber verilmesi üzerine gelen Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu.
İki kardeşin cesetleri Kandıra Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.