Kanser tedavisi gören kadın lüks otelde intihar etti

Beşiktaş'ta lüks bir otelde intihar eden kadın ın kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Talihsiz kadın geriye 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' notu bıraktı.

03 Mayıs 2016 Salı 09:18
Kanser tedavisi gören kadın lüks otelde intihar etti






Kanser tedavisi gören kadın lüks otelde intihar etti

İstanbul Beşiktaş'da lüks bir otelte kalan 70 yaşındaki kadın kanser tedavisi yüzünden girdiği bunalım sonucu intihara sürüklendi.


GERİDE BU NOTU BIRAKTI

İstanbul'un lüks tesislerinden biri olarak kabul edilen ünlü bir otelde kalan 70 yaşlarındaki bir kadın "Ölümümden kimse sorumlu değildir" şeklinde not bırakarak 10. katttan otelin merdiven boşluğuna atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, saat 05.30 sıralarında Gayrettepe Mahallesi’nde meydana geldi.

Otelin yakınındaki bir hastanede kanser tedavisi gören 70 yaşlarındaki kadın 2 gündür kaldığı otelin 10. katın merdiven boşluğuna atladı.

Otel görevlilerinin araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede, kimliği henüz açıklanmayan 70 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri otelde inceleme yaptı. Türkiye uyruklu yaşlı kadının ’ölümümden kimse sorumlu değildir’ şeklinde not bıraktığı öğrenildi.DHA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.