Karabük Polisinden Gerçeğini Aratmayan Tatbikat

Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARABÜK Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen tatbikatta senaryo gereği sokakta bir kişiyi yaralayıp otomobille kaçan iki şüpheli, polisler tarafından kısa sürede yakalandı. Gerçeğini aratmayan tatbikat, akşam...

21 Kasım 2014 Cuma 23:51
Karabük Polisinden Gerçeğini Aratmayan Tatbikat






Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARABÜK Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen tatbikatta senaryo gereği sokakta bir kişiyi yaralayıp otomobille kaçan iki şüpheli, polisler tarafından kısa sürede yakalandı.
Gerçeğini aratmayan tatbikat, akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Senaryo gereği Yenişehir Mahallesi’nde bir kişiyi silahla yaralayan şüpheli kılığındaki iki polis otomobille kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kentin çeşitli noktalarında önlem aldı. Takip edilen otomobil, başka bir ekip tarafından önü kesilerek durduruldu. Araçtaki iki kişi üzerleri arandıktan sonra kelepçelenerek gözaltına alındı.
Tatbikatı gerçek sanan çevredeki bazı vatandaşlar tedirğin oldu. Dilber Çimen isimli bir kadın, evinin bulunduğu caddede gerçekleşen olayda çok korktuğunu, ancak daha sonra polisin tatbikat yaptığını öğrendiğini söyledi.
İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, kentte meydana gelebilecek olaylara hızlı şekilde müdahale edebilmek  için tatbikat yaptıklarını söyledi. İhbarın alınmasından sonra 3 dakikada ekiplerin olay yerine ulaştığını söyleyen Tezsever, "Başarılı bir operasyon oldu. Tatbikatlar iyi oluyor. Pratiğimizi ve kondisyonumuzu arttırıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.