Karabük'te otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK’ün Yenice İlçesi’nde, köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı. Kaza,...

25 Ocak 2015 Pazar 13:20
Karabük'te otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı






Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK’ün Yenice İlçesi’nde, köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Karabük -Zonguldak Karayolu Balıkısık Mevkii'nde meydana geldi. Karabük’ten Zonguldak’a giden Muhammet Bostancı yönetimindeki 67 NN 538 plakalı otomobil, sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapması sonucu beton elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muhammet Bostancı ile yanında bulunan eşi Ayşe, torunu Enes ve gelini İlknur Bostancı yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.