Karadere çifti, bıçaklanıp başlarına taşla vurularak öldürülmüş

Eyüp KELEBEK/GÜNYÜZÜ (Eskişehir), () - ESKİŞEHİR'in Günyüzü İlçesi'nde evlerinin bahçesinde ölü bulunan 60 yaşındaki Tevhide ve 64 yaşındaki Mustafa Karadere çiftinin, yapılan otopside defalarca bıçaklandıktan sonra...

26 Nisan 2015 Pazar 13:28
Karadere çifti, bıçaklanıp başlarına taşla vurularak öldürülmüş






Eyüp KELEBEK/GÜNYÜZÜ (Eskişehir), () - ESKİŞEHİR'in Günyüzü İlçesi'nde evlerinin bahçesinde ölü bulunan 60 yaşındaki Tevhide ve 64 yaşındaki Mustafa Karadere çiftinin, yapılan otopside defalarca bıçaklandıktan sonra başlarına taşla vurularak öldürüldükleri belirlendi. Jandarma, katil ya da katillerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, dün öğleden sonra Günyüzü İlçesi'ne bağlı, daha önce belde olan son düzenlemeyle mahalleye dönüştürülen Gümüşkonak'ta meydana geldi. Tevhide ve Mustafa Karadere çiftinin evlerinin bahçesinde yakınları tarafından kanlar içindeki cesetleri bulundu. Karadere çiftinin cesetleri, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna götürüldü.
ESOGÜ Hastanesi'nde yapılan otopside, Mustafa Karadere'nin boğazından, göğsünden olmak üzere 15 yerinden bıçaklandığı ve başına taşla vurulduğu, eşi Tevhide Karadere'nin ise sırtından bıçaklandığı, başına da taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi.
Jandarma yetkilileri Karadere çiftinin katil ya da katillerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.