KARAKÖY'DE BİR GECEDE 4 İŞYERİNİ SOYAN HIRSIZLAR KAMERADA

Hasan YILDIRIM/İSTANBUL,() Beyoğlu Karaköy'de aynı gece içinde 4 ayrı işyerine giren hırsızlar soygunlardan sonra kayıplara karıştı. İşyerlerindeki hırsızlıklar güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlıklar...

20 Aralık 2014 Cumartesi 13:10
KARAKÖY'DE BİR GECEDE 4 İŞYERİNİ SOYAN HIRSIZLAR KAMERADA






Hasan YILDIRIM/İSTANBUL,() Beyoğlu Karaköy'de aynı gece içinde 4 ayrı işyerine giren hırsızlar soygunlardan sonra kayıplara karıştı. İşyerlerindeki hırsızlıklar güvenlik kameralarına yansıdı.
Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlıklar dün gece Karaköy'de yaşandı. İlk olarak, bir fotoğraf stüdyosuna gelen 4 kişi işyerinin kepengini kaldırarak açıyor. İçeri giren bir hırsız içeride bulunan fotoğraf makinesi, kamera ve lensleri çalıyor. Yazarkasayı açmayı beceremeyen hırsız, belinde taşıdığı bıçakla yazarkasanın kablolarını keserek alıp götürüyor.

YAZARKASAYI ALARAK GİDİYOR
İşyeri soyulan Hayri Turan, “Hırsız işyerine girdikten sonra etrafı kolaçan ediyor. Yazarkasayı sökmeye çalışıyor. Kasayı sökemeyince cebinden kocaman bir pala çıkararak kabloları kesiyor. Kasayı da alarak kaçıyor. İçeride bulunan fotoğraf makinelerimiz, kameramız ve lenslerimiz çalındı. Yaklaşık on bin lira zararımız var. Hırsızların biran önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.

AYNI GECE DÖRT İŞYERİ SOYDULAR
Fotoğraf stüdyosundan sonra Karaköy Yeraltı Çarşısına giden hırsızlar burada da 3 işyerine girdi. Hırsızlar bu işyerlerinden elektronik aletler çaldılar. Bekçinin geldiğini gören hırsızlar kayıplara karıştı. Polisin kaçan hırsızları yakalamak için çalışması sürüyor.

(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.