KARDA KAYAN OTOBÜS YOLDAN ÇIKTI

NEVŞEHİR merkeze Uçhisar Beldesi'nde yoğun kar yağışı sonrasında kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü, yoldan çıktı. Yamaca yaslanıp devrilmeyen otobüsteki içindeki yabancı turistlerin de bulunduğu 30 yolcu, kazayı yara...

22 Aralık 2014 Pazartesi 12:04
KARDA KAYAN OTOBÜS YOLDAN ÇIKTI






NEVŞEHİR merkeze Uçhisar Beldesi'nde yoğun kar yağışı sonrasında kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü, yoldan çıktı. Yamaca yaslanıp devrilmeyen otobüsteki içindeki yabancı turistlerin de bulunduğu 30 yolcu, kazayı yara almadan atlattı.
Nevşehir’de bu sabahtan itibaren etkili olan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi. R.A. yönetimindeki 38 AY 808 plakalı otobüs, Uçhisar- Göreme yolu Cevizli mevkiinde kayganlaşan yolda kayarak yoldan çıktı. Yamaca yaslanıp devrilmeyen otobüsteki yolcular kısa sürede dışarı çıkarıldı. Yaralanan olmazken, yaklaşık iki saat süre ile trafiğe kapanan yol, otobüsün vinç yardımıyla çıkarılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.