Karı - koca bir oldu, genç kızı tekme tokat dövdü

Ataşehir'de karısı ile tartışan genç kıza saldıran adamın tekme tokat dövdüğü genç kız neye uğradığını şaşırdı.

17 Ağustos 2017 Perşembe 18:14
Karı - koca bir oldu, genç kızı tekme tokat dövdü






Karı - koca bir oldu, genç kızı tekme tokat dövdü

İstanbul Ataşehir'de genç bir kıza saldıran karı - koca, apartman girişinde kıstırdıkları talihsiz kızı tekme ve tokatla darp etti. Genç kızın çığlıklarını duyan komşuları, öfkeli karı kocayı güçlükle durdurabildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sırasında adı açıklanmayan genç kıza karı-kocanın attığı dayak ise güvenlik kameralarına yansıdı

Ataşehir'de iki aile arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, kavga ilk önce yaşlı bir kadın ile karı-koca arasında başladı. Bu sırada kadının yaşlı kadının saçından çekmesi üzerine devreye yaşlı kadının kızı girdi. Annesinin saçının çekilmesine sinirlenen genç kadın, ilk önce çifte bağırmaya başladı. Kavga daha da büyüyünce ilk önce genç kızla, karşı taraftaki kadın saç saça birbirine girdi. Bu esnada erkek şahıs da tekme ve tokatla kadına vurmaya başladı. Kavganın daha da büyümesini komşular önledi. Tüm bu anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.


KOMŞULAR ARAYA GİRDİ

Görüntülerde yaşlı kadının saçını, bir kadın çekiyor, ardından genç kız "Annemin nasıl saçını çekersin" diye bağırıyor. Daha sonra genç kızla kadın birbirlerine giriyor. Yumruklar havada uçuşurken, kadının kocası da genç kıza vurmaya başlıyor. Ardından komşuların araya girmesiyle kavga son buluyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.