Karı-koca karbonmonoksit gazından zehirlendi

Mustafa TURAPOĞLU/ ERBAA,(Tokat),() - TOKAT'ın Erbaa ilçesinde yaşayan Yakup (60) ve Hanife Şimşek(59) çifti sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Erbaa'da Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk sahibi Yakup ve Hanife...

29 Ocak 2015 Perşembe 22:34
Karı-koca karbonmonoksit gazından zehirlendi






Mustafa TURAPOĞLU/ ERBAA,(Tokat),() - TOKAT'ın Erbaa ilçesinde yaşayan Yakup (60) ve Hanife Şimşek(59) çifti sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.
Erbaa'da Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk sahibi Yakup ve Hanife Şimşek çiftinden uzun süre haber alınamayınca komşuları Şükriye Acar akşam saatlerinde kontrol için evlerine gitti. Komşuları kapıyı açmayınca evin penceresinden içeri baktı. Şimşek çiftinin evde hareketsiz yattığını gören Şükriye Acar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis çağrıldı. Eve gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çift ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Şimşek çifti kurtarılamadı. Çiftin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Ölen çiftin geçen yıl 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Belediye Başkan adayı olan avukat Cihan Şimşek'in anne ve babası olduğu öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.