Karısını öldürdükten sonra basına açıklama yapmış

Severek evlendiği karısını evinde öldüren katil koca, cinayetin hemen ardından kameralar karşısına geçip gazetelere açıklama yaptı. Katil koca Şehmus İlhan bugün polis tarafından yakalanarak sorguya alındı.

04 Şubat 2018 Pazar 17:56
Karısını öldürdükten sonra basına açıklama yapmış






Karısını öldürdükten sonra basına açıklama yapmış


Son  Dakika Diyarbakır, Karısını öldürdükten sonra gazetecilerin karşısına geçip "Rahmetlinin bir suçu yoktu, onu öldürmek istememiştim" diyerek açıklama yapan katil Şeyhmus İlhan yakalandı..


Diyarbakır'da karısı Rojbin İlhan'ı öldürdükten sonra gazetecilere açıklama yapan Şeyhmus İlhan bugün yakalandı. İlhan, "Eşimi seviyordum amacım öldürmek değildi. Rahmetlinin olayı ile ilgili olarak kimsenin suçu yok" demişti.


Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesinde geçen yıl aralık ayında, eşi Rojbin İlhan'ı öldürdükten saatler sonra cinayeti işlediği evinin önüne gelip, gazetecilere konuşan, polisi görünce de kaçan Şeyhmus İlhan, 40 gün sonra yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, geçen 25 Aralık günü meydana geldi. Çok sayıda hırsızlık ve kapkaç suçundan kaydı bulunan, bir süre önce de cezaevinden çıkan 29 yaşındaki Şeyhmus İlhan, kendisini aldattığı yönünde söylentiler duyduğu eşi 21 yaşındaki Rojbin İlhan ile evde tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Şeyhmus İlhan, tüfekle Rojbin İlhan'ı başına ateş ederk öldürdü. Şeyhmus İlhan, cinayetin ardından kardeşi E.İ.'yi arayarak eşini öldürdüğünü söyleyip, kaçtı. Polis ekipleri Şeyhmus İlhan'ı yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYETTEN SAATLER SONRA GAZETECİLERE KONUŞTU

Polisin her yerde aradığı Şeyhmus İlhan, sabah saatlerinde evinin önüne geldi. Buradaki gazetecilere konuşan katil zanlısı İlhan, "Eşimi seviyordum ve amacım öldürmek değildi. Allah şahidim. Söylentilere pek kulak vermedim. Çarşıya ablamlara misafirliğe gittik, pasta ve bir şeyler aldık. Ona şaka yaptım ama bana 'Sen çok pişman olacaksın' diyordu. O an kin, öfkem ve sinirlerimle, yatıyordu, kaç el ateş ettim bilmiyorum, hatırlamıyorum sıkıntıdan. Rahmetlinin olayı ile ilgili olarak kimsenin suçu yok. Dünden beridir mezarlığa gittim. Buradan fazla da uzaklaşmadım. Veren de bu canı Allah" dedi.

Bu sırada polislerin geldiğini fark eden Şeyhmus İlhan kaçtı.

Olaydan 40 gün sonra polis ekipleri, İlhan'ı evinin bulunduğu mahallenin yakınında bulunan Dicle Nehri kenarındaki Hevsel bahçelerinde saklanırken yakaladı. Şeyhmus İlhan, Emniyet'teki sorgusunun ardından çelik yelek giydirilerek Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Diyarbakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.