Karpuz yüklü TIR baraj gölüne uçtu: 1 ölü, 1 kayıp

Hasan DÖNMEZ/KONYA, () - KONYA’da köprü korkuluklarına çarparak baraj gölüne uçan karpuz yüklü TIR'ın sürücüsü İsmail İlgin öldü, yanındaki arkadaşı Bayram Almaca suda kayboldu.  Olay, saat 13.00 sıralarında Konya-Beyşehir...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 17:51
Karpuz yüklü TIR baraj gölüne uçtu: 1 ölü, 1 kayıp






Hasan DÖNMEZ/KONYA, () - KONYA’da köprü korkuluklarına çarparak baraj gölüne uçan karpuz yüklü TIR'ın sürücüsü İsmail İlgin öldü, yanındaki arkadaşı Bayram Almaca suda kayboldu. 
Olay, saat 13.00 sıralarında Konya-Beyşehir karayolunun 25’inci kilometresindeki Altınapa Baraj Gölü köprüsünde meydana geldi. Bir TIR’ın köprü korkuluklarına çarparak baraj gölüne uçtuğu ihbarını alan polis harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler su üzerinde yüzen bir ceset olduğunu fark ederek durumu AFAD ve İtfaiye görevlilerine bildirdi. Kaza yerinde bulunan irsaliyeden de Adana’dan alınan karpuzu Isparta’nın Yalvaç İlçesi’ne götürdüğü belirlenen TIR'da, İsmail İlgin ve Bayram Almaca’nın bulunduğu anlaşıldı.
Tekne ile suya açılan AFAD ekipleri araç sürücüsü olduğu belirlenen İsmail İlgin’in cansız bedenini çıkardı. Suya giren dalgıçlar yaptıkları araştırmada Bayram Almaca’yı bulamadı. Dalgıçlar, suyun bulanık olması ve TIR’dan sızan mazotun görüş alanını kısıtlaması nedeniyle arama çalışmalarına ara verdi. TIR sudan çıkarıldıktan Bayram Almaca’nın bulunması için arama çalışmalarına devam edileceği bildirildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.