Kasetçi Latif Erdoğan'ı dövdüğü öne sürülen 2 kişii gözaltında

Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan'ın, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzereyken asansörde darp edilmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

21 Mayıs 2015 Perşembe 19:24
Kasetçi Latif Erdoğan'ı dövdüğü öne sürülen 2 kişii gözaltında






Latif Erdoğan'ı dövdüğü öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı

Ali AKSOYER / İstanbul, () - MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan'ın, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzereyken asansörde darp edilmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Latif Erdoğan'ı dövdüğü öne sürülen 2 gencin kimliklerini tespit ederek gözaltına aldı.

2 şüphelinin Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmasına başlandı.

Kaset iftiracısı Latif'e dayak atmışlar: 2 şüpheli gözaltında

Türkiye onu Cemaatin en önemli beyni olarak tanıdı. Türk siyasetine karabasan gibi çöreklenen kirli kaset yöntemlerinin servis edildiği günlerde suskun kalan Latif Erdoğan, saf değiştirik AK Parti'yi biat edince eski yol arkadaşlarına yönelik iftiraları da bir bir sıralamaya başladı. Bu sırada öyle bir skandala imza attı ki, MHP ve ülkücü camianın sert tepkisini üstüne çekti. Erdoğan, kendisine MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener hakkında çirkin kaset iftirasını ortaya attı. Erdoğan bu çirkin iftirasına yine eski arkadaşlarının üzerine mal etti.


DÜN GECE DAYAK ATMIŞLAR

Hükümete yakın gazeteler çamurcu Latif'e atılan dayak olayını okurlarına duyururken "Paralel Yapı'nın kirli yüzünü bir bir ortaya çıkaran Latif Erdoğan" girişini kullanmış. Saldırıyla cemaati anında ilişkilendirmiş. Saldırı olayının ortada kaydı yok. Saldırı iddiasında gösterilen kamera görüntülerinde koşan iki genç var, neden koştuğu belli değil, Latif Erdoğan kamerada koşarken gösterilen iki gencin kendisine saldırdığını dayak attığını iddia ediyor.

DAYAK YEYİNCE AKLINA DEVLET MİLLET GELDİ


"2 genç yanıma geldi, fotoğraf çektirebilirmiyiz dedi, siz kimsiniz diyemeden üzerime hucüm ettiler. Ben kendime geldiğimde saldırganlar kaçtılar. Bu saldırılar sadece bize yapılan şeyler değil, herkese yapılabilir o açıdan da devlet, millet el ele baştan beri yapılan bu hain saldırı sözlü, laflı hatta fiziki bunlara mukavele etmenin günü geldiğini çok iyi anlamamız lazım. Kişisel bir mesele olarakta bakmamak lazım..."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.