Kasksız motosiklet yolculuğu Özge Varlık'ın ölümüne neden oldu

Özge Varlık, arkadaşının kullandığı motosikletle kasksız olarak çıktığı yolculuk sırasında meydana gelen kazada  hayatını kaybetti. 

29 Nisan 2019 Pazartesi 11:50
Kasksız motosiklet yolculuğu Özge Varlık'ın ölümüne neden oldu






Kasksız motosiklet yolculuğu Özge Varlık'ın ölümüne neden oldu

Henüz 31 yaşındaki Özge Varlık adlı genç kadının kasksız motosiklet yolculuğu hayatına mal oldu, Dün Antalya'da bugün ise Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen iki ayrı motosiklet kazasında kask kullanmayan ve motorun arka kısmında kasksız olarak yolculuk yapan iki genç can verdi. 

Aydın’ın Nazilli ilçesinde motosiklette yolcu olarak bulunan Özge Varlık (31), motosikletin otomobile çarpması sonucu bir anda yola savruldu. Hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan genç kadın, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesi Yeni Sanayi Mahallesi'nde Aydın-Denizli karayolu üzerinde motosiklet kazası yine can aldı. Edinilen bilgiye göre; Mustafa D. idaresindeki motosiklet, Aydın istikametine ilerleyen Süleyman A. yönetimindeki otomobile çarptı.

Kaza sonrası çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Mustafa D. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Özge Varlık (31) yola savruldu.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA...

Vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Mustafa D. ve Özge Varlık ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özge Varlık kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 29.04.2019 12:12
Anahtar Kelimeler:
NazilliKasksız Motosiklet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.