Kastamonu'da dereye düşen kadının cesedi bulundu

Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Bozkurt İlçesi'nde, önceki gün Ezine Deresi'ne düşerek kaybolan parkinson hastası 74 yaşındaki Huriye Özcan'ın cesedi bulundu. İlçede çocuklarıyla yaşayan Huriye Özcan, Cumartesi günü öğle...

02 Mart 2015 Pazartesi 13:36
Kastamonu'da dereye düşen kadının cesedi bulundu






Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Bozkurt İlçesi'nde, önceki gün Ezine Deresi'ne düşerek kaybolan parkinson hastası 74 yaşındaki Huriye Özcan'ın cesedi bulundu.
İlçede çocuklarıyla yaşayan Huriye Özcan, Cumartesi günü öğle saatlerinde Merkez Mahallesi Ezine Caddesi'ndeki evinden çıktı. Özcan, iddiaya göre evinin yakınındaki Ezine Deresi'nin kenarında yürürken dengesini kaybetti. Dereye düşüp akıntıya kapılarak kaybolan Özcan için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı. Bu sabah aramalara Sinop Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri de katıldı. Yapılan aramalarda Özcan'ın cesedi, düştüğü yerden yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıkta derenin sığ bölümünde bulundu. Özcan'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Bozkurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özcan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.