Kastamonu'da şüpheli bisiklet ve çanta paniği

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da kaldırıma bırakılan bisiklet ile lisenin bahçe duvarına bırakılan çanta, çevredekiler arasında bomba paniğine yol açtı. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kaldırımda Karaçomak Deresi korkuluklarının...

01 Eylül 2015 Salı 16:59
Kastamonu'da şüpheli bisiklet ve çanta paniği






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da kaldırıma bırakılan bisiklet ile lisenin bahçe duvarına bırakılan çanta, çevredekiler arasında bomba paniğine yol açtı.
Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kaldırımda Karaçomak Deresi korkuluklarının kenarına bırakılan bisiklet ile aynı bölgedeki Kız Meslek Lisesi'nin bahçe duvarına bırakılan çantadan şüphelenenler polise haber verdi. Gelen polis ekibi caddeyi araç trafiğine kapattı. Yayaların geçişine de izin verilmedi. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı önce bisiklette inceleme yaptı. Bisikletin sepetinden pantolan ve gömlek olduğu belirlendi. Bomba imha uzmanının fünye ile patlatmadan incelediği çantanın ise otopark görevlisine ait olduğu belirlendi. Şüpheli bir duruma rastlamayan polisin incelemesinden sonra cadde trafiğe açıldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.