Kaybolan 85 Yaşındaki Adamı Afad Ve Jandarma Arıyor

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde evli kızının yakınındaki evinde tek başına yaşayan 85 yaşındaki Hüseyin Nalbantlar, 6 gün önce kayboldu. Nalbantlar her yerde aranıyor. Kazimiye Mahallesi’nde...

04 Kasım 2014 Salı 15:43
Kaybolan 85 Yaşındaki Adamı Afad Ve Jandarma Arıyor






Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde evli kızının yakınındaki evinde tek başına yaşayan 85 yaşındaki Hüseyin Nalbantlar, 6 gün önce kayboldu. Nalbantlar her yerde aranıyor.
Kazimiye Mahallesi’nde oturan Hüseyin Nalbantlar, 6 gün önce esrarengiz şekilde kayboldu. Nalbantlar'ın damadı Yılmaz Saygı, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 6 gündür her yerde aranan Hüseyin Nalbantlar’ın fotoğrafları da ailesi tarafından minibüs duraklarına yapıştırdı.
Hüseyin Nalbantlar'ın en son Tekirdağ yolu üzerinde görüldüğü bilgisi üzerine jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bölgede arama yapılmaya başlandı. Jandarmanın çiftlikler bölgesinde terkedilen evlerle dere kenarlarında aradığı Nalbantlar'ın izine rastlanmadı.

Kayıp Hüseyin Nalbantlar’ın damadı Yılmaz Saygı, kayınpederi ile evlerinin yan yana olduğunu belirterek şunları anlattı:
"Sabah kahvaltı için eşim evine gittiğinde yoktu. Sonra tüm akrabalarımızı aradık. Onlarda da olmadığı bilgisini aldıktan sonra kayıp başvurusunda bulunduk. Resimlerini duraklara astık. Ancak bir türlü ulaşamadık. En son Tekirdağ Yolu üzerinde çobanlar tarafından görüldüğü bilgisi üzerine jandarma ile bu bölgeye baktık. Daha sonra geniş bir arazi olması nedeniyle AFAD’a bilgi verildi. Şimdi jandarma ve AFAD’la birlikte bizler arıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.