Kayınbirader Katili: Ben Kendimi Savundum

ANTALYA'da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle barışmak için evine gittiği kayınbiraderi Mehmet Şahin'i öldürmekten ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Demirci, onu öldürmek istemediğini, kendini savunmak için...

01 Kasım 2014 Cumartesi 10:22
Kayınbirader Katili: Ben Kendimi Savundum






ANTALYA'da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle barışmak için evine gittiği kayınbiraderi Mehmet Şahin'i öldürmekten ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Demirci, onu öldürmek istemediğini, kendini savunmak için ateş ettiğini ileri sürdü.
3 Temmuz günü Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 29 yaşındaki Funda Demirci ile eşi 36 yaşındaki Şahin Demirci'nin uzun süredir devam eden şiddetli geçimsizliği, aile faciasına dönüştü. Bir süre önce Adana'ya giden Şahin Demirci, Antalya'ya dönerek eşini ikna etmek üzere kayınbiraderi 26 yaşındaki Mehmet Şahin'in evine geldi. Eşinin işte olduğunu öğrenen Şahin Demirci, pompalı tüfekle eve ve Mehmet Şahin'e ait otomobile ateş etti. Demirci, bir sokak ilerde ise elinde satır olan kayınbiraderi Mehmet Şahin ile karşılaştı. Mehmet Şahin'e pompalı tüfekle ateş edip öldüren Şahin Demirci, gözaltına alınıp tutuklandı.
1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Demirci, duruşmada kendisini savunduğunu ileri sürdü. Demirci, “Satırla beni öldürmek isteyen kayınbiraderimi durdurmak istedim. Ben kendimi savunmak için ateş ettim. Tüfeğimin içinde daha fişek vardı. Orada birçok kişi vardı. Hepsi de açık hedefti. Onları da vurabilirdim ama sıkmadım. Ben kendimi savunmak için ateş ettim. Bu arada kayınpederim ve kayınvalidem çocuklarımı sokaklarda dilendiriyor. Kayınpederim ve kayınvalidem, cezaevine girdiğim günden bu yana çocuklarımı yanıma getirmedi. Bana çocuklarımı göstermediler" dedi.
Mahkeme başkanı Nihat Altuğ ise “Senin çocuklarına onlar bakıyor ve sen de 'Onlar neden cezaevine çocukları getirmediler' diyorsun öyle mi? Sen onların çocuklarını öldürdün. Nasıl getirsinler sana" dedi. Duruşmaya katılan Mehmet Şahin'in annesi Birsengül ve babası Hasan Şahin ise suçlamaları kabul etmedi. “Biz onun çocuklarına Allah rızası için bakıyoruz" dedi.
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için 27 Kasım tarihine ertelendi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.