Kayınpederini Öldürdü, Ayrı Yaşadığı Eşini Ağır Yaraladı

KIRIKKALE'de temizlik işçisi olarak çalışan 30 yaşındaki Ali Aktaş, boşanma davaları süren, 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Gülseren Aktaş ile fırın işleten kayınpederi Erdoğan Tekin'e tabancayla kurşun yağdırdı. 60...

04 Kasım 2014 Salı 16:58
Kayınpederini Öldürdü, Ayrı Yaşadığı Eşini Ağır Yaraladı






KIRIKKALE'de temizlik işçisi olarak çalışan 30 yaşındaki Ali Aktaş, boşanma davaları süren, 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Gülseren Aktaş ile fırın işleten kayınpederi Erdoğan Tekin'e tabancayla kurşun yağdırdı. 60 yaşındaki Erdoğan Tekin olay yerinde öldü, 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Gülseren Aktaş ise ağır yaralandı. Kaçan Ali Aktaş, kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.
Olay, bugün 14.45 sıralarında Çallıöz Mahallesi, 11'inci Sokak üzerinde bulunan Şehitler İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Ekmek fırını işleten Erdoğan Tekin, eşiyle karşılıklı boşanma davası açtıktan sonra 5 aydır yanında kalan kızı Gülseren Aktaş'la birlikte otomobiliyle torununu almak üzere ilkokulun önüne gitti. Bu sırada okulun önüne gelen temizlik firmasında işçi olarak çalışan Ali Aktaş, ruhsatsız tabancasını çıkarıp, çocuğunun çıkmasını otomobilin içinde bekleyen kayınpederi Erdoğan Tekin ile eşi Gülseren Aktaş'a kurşun yağdırdı.
Ali Aktaş'ın tabancasından çıkan 7 kurşundan 3'ü, sürücü koltuğunda oturan Erdoğan Tekin'in göğsüne, sağ kasığına ve ayağına isabet etti. Tekin olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilin arka koltuğunda oturan Gülseren Aktaş ise kasığına isabet eden tek kurşunla ağır yaralandı. Ali Aktaş, saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, Gülseren Aktaş, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.
Polis ekipleri, cinayet sonrası sokağı trafiğe kapatırken, güvenlik çemberi oluşturdu. Bu sırada olay yerine gelen Erdoğan Tekin'nin eşi Handan Tekin sinir krizi geçirince, o da başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu saldırgan Ali Aktaş, Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nde suç aleti ruhsatsız tabanca ile yakaladı. Gözaltına alınan Ali Aktaş, sorgulanmak üzere Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.