Kayınvalide, tartıştığı damadını bıçakla öldürdü

TUNCELİ'de 47 yaşındaki N.Y., tartıştığı damadı 28 yaşındaki Çetin Özel'i bıçaklayarak öldürdü. Olay, dün gece Alibaba Mahallesi'ndeki yaşandı. 4 yaşında bir erkek çocukları bulunan 6 yıllık evli Çetin Özel ile eşi...

30 Mart 2015 Pazartesi 15:33
Kayınvalide, tartıştığı damadını bıçakla öldürdü






TUNCELİ'de 47 yaşındaki N.Y., tartıştığı damadı 28 yaşındaki Çetin Özel'i bıçaklayarak öldürdü.
Olay, dün gece Alibaba Mahallesi'ndeki yaşandı. 4 yaşında bir erkek çocukları bulunan 6 yıllık evli Çetin Özel ile eşi Burçin Özel tartıştı. Bunun üzerine Burçin Özel evi terk ederek annesi N.Y.'nin evine gitti. Eşinin peşinden giden Çetin Özel ile kayınvalidesi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında N.Y., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile damadı Özel'i bıçakladı. Özel ağır yaralanırken, komşularının çağırdığı ambulans ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özel'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayetin ardından polis tarafından gözaltına alınan N.Y., sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.