Kayıp Çoban Ölü Bulundu

Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde koyun otlatmaya giden çoban 48 yaşındaki Ali Gök, bir inşaatın asansör boşluğunda ölü bulundu. Manavgat'ın Ilıca Mahallesi'nde ailesiyle çadırda yaşayan Ali Gök,...

30 Eylül 2014 Salı 17:51
Kayıp Çoban Ölü Bulundu






Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde koyun otlatmaya giden çoban 48 yaşındaki Ali Gök, bir inşaatın asansör boşluğunda ölü bulundu.
Manavgat'ın Ilıca Mahallesi'nde ailesiyle çadırda yaşayan Ali Gök, her sabah olduğu gibi hayvanlarını otlatmak amacıyla saat 04.00 sıralarında çadırdan ayrıldı. Saat 07.00 sıralarında hayvanlar ağıla dönerken, Ali Gök dönmedi. Ailesi bunun üzerine komşuları ve yakınlarına haber vererek, Ali Gök'ü aramaya başladı. Bir süre sonra Ali Gök'e ait sopa, bir inşaatın 50 metre yakınında bulundu. İnşaata girip eşini arayan Fatma Gök, asansör boşluğundaki suyun içinde Ali Gök'ün cesedini buldu. İnşaatın önüne gelen Ali Gök'ün yakınları sinir krizi geçirdi.
Olay yerine gelen Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yetkililerden bilgi aldı. Savcının incelemesinin ardından Ali Gök'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.