Kayıp Dağcıyı Arama Çalişmasi Sürüyor

Uğur MART- Adnan ÇELEBİ/ÇAMARDI (Niğde), () - NİĞDE'nin Çamardı İlçesi'ndeki Aladağlar'ın 3 bin 734 metrelik Kaldı Zirvesi'ne tırmanış yaptıktan sonra dönüş yolunda kaybolan amatör dağcı 43 yaşındaki Tarkan Kuvulmaz'ı arama...

21 Ekim 2014 Salı 11:13
Kayıp Dağcıyı Arama Çalişmasi Sürüyor






Uğur MART- Adnan ÇELEBİ/ÇAMARDI (Niğde), () - NİĞDE'nin Çamardı İlçesi'ndeki Aladağlar'ın 3 bin 734 metrelik Kaldı Zirvesi'ne tırmanış yaptıktan sonra dönüş yolunda kaybolan amatör dağcı 43 yaşındaki Tarkan Kuvulmaz'ı arama çalışmasına yeniden başlandı.
Gezginlerin Rotası Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Merkezi üyesi dağcılarla birlikte 17 Ekim'de Çamardı İlçesi'ndeki Aladağlar'a gelerek zirve tırmanışı yapan Tarkan Kuvulmaz, dönüş yolunda sis ve tipi nedeniyle kayboldu. 3 bin 734 metre yüksekliğindeki Kaldı Zirvesi'nden dönen Kuvulmaz'ın, Alaca Zirvesi'nde kaybolduğunu fark eden arkadaşlarının yardım isteği üzerine, dün sabah başlatılan arama kurtarma çalışması yoğun sis ve tipi nedeniyle akşam saatlerinde sonlandırıldı.
Ankara'dan gelen 16 kişilik Jandarma Özel Arama Kurtarma (JÖAK) timlerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmasına sabah saatlerinde yeniden başlandı. Aladağlar'da sisin kalkması ve tipinin durması nedeniyle Kuvulmaz'ı bulma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.