Kayıp Ecem Balcı'nın cesedi bulundu; Define çetesi katletmiş

Gölcük'te 5 ocakta kaybolan 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın cesedi ormanlık alana gömülü olarak bulundu. Kızının kaybolmasına dayanamayarak intihar eden Annesi Esra Cömert'in erkek arkadaşı Süleyman Kara ve ailesi cinayet şüphelisi olarak sorgulanıyor.

16 Şubat 2018 Cuma 10:55
Kayıp Ecem Balcı'nın cesedi bulundu; Define çetesi katletmiş






Kayıp Ecem Balcı'nın cesedi bulundu; Define çetesi katletmiş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir aydır aranan 17 yaşındaki genç kızın cesedi ormanlık alana gömülmüş olarak bulundu. Kanser hastası annesi, genç kızın kaybolma haberine dayanayarak canına kıymıştı.

Kocaeli Gölcük ilçesinde işlenen cinayet bir annenin de ölümüne neden oldu. Henüz 17 yaşındaki genç  Ecem Balcı'nın Annesi Esra Cömert'in erkek arkadaşı Süleyman Kara'nın yakınları tarafından öldürüldüğü bildiriliyor.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak'ta ortadan kaybolan 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Ecem'in annesi 41 yaşındaki Esra Ercömert intihar etmişti.

Gölcük'te, Ecem Balcı 5 Ocak tarihinde ortadan kaybolurken, kızını her yerde arayan, bulamayınca bunalıma giren ve rahim kanseri olan Esra Ercömert, 14 Ocak'ta gittiği Kandıra'nın Kaltalkayası mevkiinde kayalıklardan denize atladı. Esra Ercömert'in 2 gün sonra denizdeki cesedi bulunarak toprağa verildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de Ecem'i bulmak için özel bir ekip kurdu. Ecem Balcı'nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğü belirlendi. Ecem Balcı, erkek arkadaşıyla cep telefonundan mesajlaşırken, Süleyman Kara'nın define bulduğundan, çok zengin olduklarından bahsetti. Polis, Süleyman Kara'nın Ecem'in kaybolmasından sonra tarihi eser kaçakçılığından tutuklu bulunduğunu tespit etti. Polis, cezaevinde Süleyman Kara'nın ifadesini aldı.

ORMANLIK ALANA GÖMÜLMÜŞ

Ecem'i bulmak için soruşturmayı derinleştiren polis, dün Süleyman Kara'yı cezaevinden çıkararak ifadesini alırken, yakınlarını da gözaltına alıp Emniyet'e getirdi. Yapılan sorgulamalar sonucu Ecem Balcı'nın öldürüldüğü tespit edildi. Ecem Balcı'nın öldürüldükten sonra Gölcük'ün Ayvazpınar köyünde ormanlık alana gömüldüğünü belirlendi.

Dün gece ormanlık alana giden ekipler, tarif edilen yerde, Ecem Balcı'nın toprağa gömülü cesedini buldu. Ecem Balcı'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, Süleyman Kara ve yakınlarının ifadesini almaya devam ederken, soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil günay 2018-02-16 12:08:50

ne istediniz açlcak adamlar, hazineniz cehennem olsun katiller. hem annesini hem biricik kızına nasıl kıydınız. siz nasıl bir mahlukatsınız, size güvenen bir kadın üstelik kanser hastası ve biricik kızı? muradınıza erdiniz mi katiller sürüsü.. nasıl bir ailesiniz? hiç insanlıktan nasiplenmediniz mi? hayvanlar bile sizden daha şerefli daha asil...

Avatar
meryem 2018-02-16 12:10:59

ben bu ülkeden artık çok korkuyorum. annesinin ölümüne neden olanlar biricik evladının canını almış üstelik annesinin sevgilisi bu işin içinde gibi görünüyor.. bu kadar şerefsizin yaşadığı toplumda kendimi güvende hissetmiyorum.