Kayıp emlakçının ailesi güvenlik kameralarından iz sürüyor

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), () - BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde, 6 Haziran günü kaybolan ve cipi İznik Gölü kıyısında terk edilmiş bulunan emlakçı 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü’nün bulunması için çalışmalar...

03 Temmuz 2015 Cuma 12:13
Kayıp emlakçının ailesi güvenlik kameralarından iz sürüyor






Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), () - BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde, 6 Haziran günü kaybolan ve cipi İznik Gölü kıyısında terk edilmiş bulunan emlakçı 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü’nün bulunması için çalışmalar devam ediyor. Şensözlü’nün Orhagazi Gölyaka Köyü’nde görüldüğü bilgisi üzerine bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı.
Yenişehir'de emlakcılık yapan Sadiye Şensözlü, yıllar önce eşinden boşandı. 3 çocuk annesi Şensözlü, en son 6 Haziran cumartesi günü, 16 HU 555 plakalı siyah renkli cipini otoparktan alırken görüldü. Kendisinden bir daha haber alınamayan Şensözlü'ye cep telefonu ile ulaşamayan çocukları ve ailesi, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yürütülen soruşturma sonucu Şensözlü’nün kullandığı cip, İznik Gölü kıyısındaki Göllüce Mahallesi’nde bulundu. İçinde kan izleri olduğu bildirilen, ön camında çatlak olan araç çekici ile Bursa’ya getirilerek, incelemeye alındı.
Göl kıyısında önce jandarma ve 24 kişilik AFAD ekibi, tarafından yürütülen arama çalışmalarına daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen ekip de destek verdi ancak İznik’in Göllüce ve Yenişehir’in Papatya köyü kırsalı arasında sürdürülen çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

MUHTARDAN KAMERA KAYITLARI ALINDI
Soruşturma devam ederken, Sadiye Şensözlü’nün kaybolduğu günlerde Orhangazi’nin Gölyaka Köyü’ndeki bir büfeye geldiği bilgisine ulaşıldı. Gölyaka’da Şensözlü’yü araştıran ailesi, kayıp kadının büfeye bir erkekle geldiği ve içecek aldıktan sonra ayrıldığı bilgisi üzerine muhtar İsmail Şahin’e ulaşarak köydeki güvenlik kameralarının kayıtlarını istedi. Muhtar Şahin kayıtları aileye verdi.
Sadiye Şensözlü’nün bulunması için polis ve jandarmanın soruşturması devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.