Kayıp kız Eylül için son dakika açıklaması; Kanlı gömlek

Ankara Polatlı'da kaybolan küçük kız Eylül Yağlıkara'dan acı haber. Katil zanlısı yakını Uğur K'nın evinde bulunan kan izleri, Eylül'ün DNA'sıyla aynı çıktı. 

28 Haziran 2018 Perşembe 08:13
Kayıp kız Eylül için son dakika açıklaması; Kanlı gömlek






Kayıp kız Eylül için son dakika açıklaması; Kanlı gömlek


Ankara Polatlı'da kaybolan küçük kız Eylül Yağlıkara'dan acı haber. Katil zanlısı yakını Uğur K'nın evinde bulunan kan izleri, Eylül'ün DNA'sıyla aynı çıktı. 


Misafirlik için geldiği Ankara Polatlı'da kaybolan Eylül'den acı haber geldi. Katil zanlısı Uğur K.'nın evinde yapılan aramada bulunan kan izlerinden alınan DNA örneği talihsiz kıza ait olduğu belirlendi. 


İçişleri Bakanlığı, Ankara’nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi’nde 6 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara olayının aydınlatıldığını açıkladı. Yağlıkara Ailesi’nin komşusu olan Uğur K. olayla ilgili tutuklanırken, zanlının evinde yapılan aramada kanlı bir eldiven bulundu. Uğur K.’nın otomobilinin ise kısa bir süre önce yıkandığı belirlendi. 


Bursa’da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftçinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Eylül, misafirlik için gittikleri Ankara’nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi’nde, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile oyun oynamak için evlerinden çıktı. 

En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül’den bir daha haber alınamadı. Kayıp ihbarı üzerine jandarma ve AFAD ekibi tarafından havadan ve karadan yapılan arama çalışmasında küçük kızın izine rastlanılmadı.

POLİS KANLI ELDİVENİ BULDU 

Arama çalışmaları devam ederken, Yağlıkara Ailesi’nin köydeki komşuları Uğur K. ve annesi H.K. gözaltına alındı. Çelişkili bilgiler verdiği belirlenen Uğur K.’nın evinde yapılan aramada kanlı bir eldiven bulunurken, otomobilinin arka koltuklarının kısa süre önce yıkandığı belirlendi.

Koltukta ve eldivende yapılan kriminal incelemede, alınan DNA örneğinin Eylül’ün babasından alınan örnekle örtüşmesi üzerine Uğur K. tutuklandı. Dün tutuklanan Uğur K.’nın evinin bahçesinde kazı çalışması yapıldığı bilgisi alındı. 

‘KAYBOLMADAN ÖNCE O ADAM BENİ ARADI’ 

Eylül’ün babası İbrahim Yağlıkara, Uğur K. ile kızının kaybolduğu günün sabahı telefonda görüştüğünü belirterek şunları söyledi: “İşleri zamanında teslim etmediği için Uğur’a zirai sulama işi vermedim. ‘İşi kime verdin?’ dedi, ‘Başka bir arkadaşa verdim’ dedim. 

‘İyi’ dedi, kapattı. Cumadan çıktıktan sonra kızımın kaybolduğunu öğrendim.” Kızının 6 gündür kayıp olduğunu ifade eden İbrahim Yağlıkara, “Yüreğimi yaktılar. Caniler kızımı geri getirsin” diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.