Kayıp Nehir İçin Jandarma Ve Polis Ortak Çalişiyor(2)

NUMUNE ALINIP ANKARA KRİMİNALE GÖNDERİLDİ Nehir'i arama çalışmaları Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi İskender Dağları bölgesinde öğlen saatlerinde yeniden başladı. Ancak bazı bölgelere kar ve buzlanmadan dolayı araçlar giremeyince,...

06 Kasım 2014 Perşembe 16:07
Kayıp Nehir İçin Jandarma Ve Polis Ortak Çalişiyor(2)






NUMUNE ALINIP ANKARA KRİMİNALE GÖNDERİLDİ
Nehir'i arama çalışmaları Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi İskender Dağları bölgesinde öğlen saatlerinde yeniden başladı. Ancak bazı bölgelere kar ve buzlanmadan dolayı araçlar giremeyince, bu bölgelere at sırtında çıktı.
Öte yandan asker aramalar sırasında güvenliği elden bırakmıyor. Ekipler arazide arama çalışmaları yaparken, hakim tepelerde de özel eğitimli komandolar ve korucular güvenliği sağlıyor. Akşam saatlerine kadar süren aramalarda yine Nehir'in izine rastlanmadı.
Bu arada jandrama kriminal ekipleri Nehir'in evi ve dedesi Metin Aslan'ın evinden yeniden numuneler alıp Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Dairesi'ne gönderdi. Ayrıca istihbarat ekipleri Nehir'in beyaz bir otomobile kaçırıldığı iddiaları üzerine, araştırmalarını o yönde de derinleştiriyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.