Kayıptı, ormanda asılı bulundu

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), () - EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde kayıp olarak aranan 40 yaşındaki Feridun Karaosmanlı’nın, ormanlık alanda ağaca asılı cesedi bulundu. Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde plastik doğrama...

08 Mart 2015 Pazar 12:07
Kayıptı, ormanda asılı bulundu






Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), () - EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde kayıp olarak aranan 40 yaşındaki Feridun Karaosmanlı’nın, ormanlık alanda ağaca asılı cesedi bulundu.
Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde plastik doğrama işi yapan Feridun Karaosmanlı, geçen Cuma günü iş yerine gideceğini belirterek, 22 FK 668 plakalı otomobiliyle evinden ayrıldı. Bir daha Karaosmanlı'dan haber alamayan yakınları Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi ve polisin yaptığı tüm aramalara rağmen Karaosmanlı’ya ulaşılamadı. Ailesi bunun üzerine afiş hazırlatarak, Feridun Karaosmanlı’nın bulunması için çalışma başlattı.
AĞACA ASILI BULUNDU
İlçeye bağlı Beyendik Beldesi’nde ormanlık alanda dolaşan vatandaşlar, 22 FK 668 plakalı otomobili park halinde bularak, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden ekipler, çevrede yaptıkları aramada kayıp olarak aranan Feridun Karaosmanlı’nın ağaca asılı cesedini buldu. Karaosmanlı’nın cenazesi, Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Feridun Karaosmanlı’nın intihar ettiği üzerinde duruluyor. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.