Kayseri'de şifreli fuhuşa polis baskını

Kayseri polisi, il genelinde çoğunluğu yabancı uyruklu kadınları fuhuş için kullanan çeteye yönelik operasyon düzenledi. Fuhuş çetesinin lideri ise kadın çıktı...

18 Şubat 2019 Pazartesi 07:55
Kayseri'de şifreli fuhuşa polis baskını






Kayseri'de şifreli fuhuşa polis baskını

Kayseri polisi, bir kadın tarafından yönetilen fuhuş çetesine operasyon düzenledi. 9'u yabancı uyruklu 1'i Türk, 10 kadına fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa yer temin ettikleri iddiasıyla tutuklanan 5 kişinin, telefonla bağlantı kuran kişilerle polis için 'amcalar', kadınlar için ise 'şeker' gibi şifrelerle konuştukları belirlendi. Fuhuş çetesinin liderinin ise bir kadın olduğu belirlendi...

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, geçen hafta, Azerbaycan, İran ve Gürcistan'dan iş vaadiyle kandırdıkları kadınları Kayseri'ye getiren ve pasaportlarını aldıktan sonra senet imzalatarak fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa yer temin ettikleri belirlenen S.A. isimli kadının liderliğini yaptığı fuhuş çetesine operasyon yaptı.

2'Sİ KADIN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Edinilen bilgilere göre yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si kadın 5 kişi tutuklandı. Yapılan incelemede, tutuklanan 5 kişinin, kendileriyle telefonla bağlantı kuran kişilerle, telefonla bağlantı kuran kişilerle polis için 'amcalar', kadınlar için ise 'şeker' gibi şifrelerle konuştukları belirlendi. Operasyon sonrası yabancı uyruklu 9 kadın, Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
KayseriFuhuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.