Kayseri'den Ankara'ya sevgilisiyle buluşmaya geldi, öldürüldü

Kayseri'den Ankara'ya kız arkadaşı ile buluşmak için gelen Savaş Türkmen, sevgilisinin verdiği adrese girdiğinde kurşun yağmuruna tutuldu. Talihsiz genç saldırının yapıldığı yer yakınlarında boş bir arsada hayatını kaybetti

18 Şubat 2018 Pazar 19:22
Kayseri'den Ankara'ya sevgilisiyle buluşmaya geldi, öldürüldü






Kayseri'den Ankara'ya sevgilisiyle buluşmaya geldi, öldürüldü


 

Ankara Mamak'ta oturan sevgilisiyle buluşmak için gece Ekin Mahallesi'ne gelen Savaş Türkmen, uğradığı saldırıda hayatını kaybetti. Savaş Türkmen'i kurşun yağmuruna tutan zanlı daha sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, kız arkadaşı ile buluşmak için Kayseri'den yola çıkan 22 yaşındaki Savaş Türkmen, gece yarısı ticari araçla Ankara'ya geldi.

Ekin Mahallesi 1615. Sokak üzerindeki bir evin önünde inen Türkmen, burada bina içinden çıkan silahlı bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan ile Türkmen arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Saldırgan, kovalamaca sırasında silahına başvurdu. Kurşunların hedefi olan Türkmen, yol kenarındaki boş arsada kanlar içinde kaldı.

O anlara şahit olan taksi şoförü, kendisine de ateş eden zanlının elinden kaçarak polise sığındı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz gencin vücuduna isabet eden kurşunların etkisiyle hayatını kaybettiğini tespit etti. Taksicinin genci bıraktığı adrese gelen polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Sokak üzerinde çok sayıda mermi kovanı bulunurken, kovalamaca esnasında zanlıya ait tek ayakkabının olay yerinde kaldığı görüldü.

Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı polisler, bölgede çalışma yaptı. Tuzağa düşürülmüş olabileceği değerlendirilen Türkmen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olay hakkında soruşturma sürüyor. Türkmen'in buluşmak için geldiği kadının kimliği ve ailesi araştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun öztürk 2018-02-19 20:04:37

Herkuşun eti yenmez