Kayseri'de 12 katta intihar dehşeti

Kayseri’de bir kişi intihar etmek için çıktığı inşaatın 12. katından aşağı sarkınca çevredekiler korku dolu anlar yaşadı.

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:29
Kayseri'de 12 katta intihar dehşeti






Kayseri'de 12 katta intihar dehşeti


Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tavlasun Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın 12. katına çıktı. Çevredeki vatandaşların ismi öğrenilemeyen şahsı görmesiyle durum polis ekiplerine bildirildi. Polis inşaatın çevresinde güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de şahsın bulunduğu yerin altına branda açtı. Polis ekipleri intihar etmek isteyen şahısla uzun süre konuştu ancak sonuç alamadı. Şahsın, zaman zaman kendisini 12. katın balkonundan aşağı sarkıtmasıyla çevredekiler panik yaşadı. İkna olmayan şahıs balkondan ayakkabı ve montunu aşağı attı.

BELEDİYE BAŞKANI ÖZHASEKİ İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

İntihar etmek isteyen şahıs, balkondan aşağıda bulunan yakınlarına da seslendi. Şahıs, “Ablama söylemeyin, onun tansiyonu var. Beni beklemeyin, bugün kendimi atacağım. Yarın gelin cenazemi alın” şeklinde bağırdı. İkna olmayan şahıs, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile görüşürse aşağı ineceğini söyledi. Bir süre sigara içen şahıs, polis ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının ardından balkondan indirildi. Şahıs, olay yerinde bekletilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Son Güncelleme: 01.10.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.