Kayseri'de kaçak akaryakıt ve esrar operasyonu

KAYSERİ'de polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda, 5 bin 705 litre kaçak akaryakıt ile 21 gram esrar  ele geçirdi. 2 olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

30 Ocak 2015 Cuma 14:17
Kayseri'de kaçak akaryakıt ve esrar operasyonu






KAYSERİ'de polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda, 5 bin 705 litre kaçak akaryakıt ile 21 gram esrar  ele geçirdi. 2 olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şeker Mahallesi Hurdacılar Sitesi'nde bulunan iki işyerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, '10 numara' olarak tabir edilen 5 bin 705 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, işye sahipleri Ö.Ç., S.G., Ş.Ş. ve İ.K. gözaltına alındı. 4 şüpheli, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Öte yandan polis ekipleri, Ö.K. ve M.K.'nın Kartal Bulvarı'nda  uyuşturucu sattıkları istihbaratı üzerine harekete geçti. Durdurulan aracın sağ arka lastiğinin yanında sigara paketi içerisinde 21 gram esrar ele geçirildi. Araçtaki şüpheliler Ö.K. ve M.K.'nın evlerinde yapılan aramalarda da 2 ruhsatsız av tüfeği ile 25 av tüfeği fişeği ele geçirildi.
ne el konuldu. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.