Kayseri'deki Mahkeme Cinsel İstismara Yine Aynı Cezayı Verdi: 18 Yıl Hapis Cezası

KAYSERİ'de 14 yaşındaki F.K. adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Muhammet Kar'a, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'Çocuğa cinsel istismar' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından...

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:17
Kayseri'deki Mahkeme Cinsel İstismara Yine Aynı Cezayı Verdi: 18 Yıl Hapis Cezası






KAYSERİ'de 14 yaşındaki F.K. adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Muhammet Kar'a, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'Çocuğa cinsel istismar' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 18 yıl hapis cezası verildi.
Olay, 23 Temmuz 2012 tarihinde meydana geldi. Muhammet Kar'ın, yolda karşılaştığı F.K.'ye babasının arkadaşı olduğunu ve onu eve götüreceğini belirtirken iddiaya göre, bir arkadaşının evine götürdükten sonra anal ilişki kurdu. Genç kız, daha sonra evin penceresinden atlayıp, olayı önce ailesine sonra polise anlattı. Gözaltına alınan Muhammet Kar, tutuklanırken 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargıtay, eksik soruşturma ve yetersiz gerekçeyle karar verildiğini bildirerek  kararı cezanın artırılması  yönünde bozdu. İkinci kez yargı önüne çıkarak Muhammet Kar, suçsuz olduğunu öne sürerek beraat kararı verilmesini istedi.
Karar duruşmasında tutuklu sanık Muhammet Kar ve F.K.'nin babası A.K. hazır bulundu. Mahkeme sanığa 'Çocuğa cinsel istismar' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yine 18 yıl hapis cezası verildiğini açıkladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.