Kendi ağaca asarak intihar etti

Ercan KAYLI/DALAMAN (Muğla), () - MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nde 78 yaşındaki Mustafa Ken, kendini evinin bahçesindeki ağaca asarak intihar etti. Dalaman Devlet Üretme Çiftliği'nden emekli olan evli, iki çocuk babası Mustafa Ken, bugün saat...

04 Ağustos 2015 Salı 19:02
Kendi ağaca asarak intihar etti






Ercan KAYLI/DALAMAN (Muğla), () - MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nde 78 yaşındaki Mustafa Ken, kendini evinin bahçesindeki ağaca asarak intihar etti.
Dalaman Devlet Üretme Çiftliği'nden emekli olan evli, iki çocuk babası Mustafa Ken, bugün saat 12.30 sıralarında Kenan Evren Bulvarı 3'üncü Sokak'taki evinin bahçesinde komşuları tarafından portakal ağacına iple asılı olarak ölü bulundu. Komşuların haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Ken'in intihar ettiğini belirledi.
Yakınları, Ken'in bir süredir yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören eşinin durumuna üzüldüğü bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söyledi. Ken'in polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazesi ikindide Dalaman Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından Killik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Polis, Ken'in intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.