Kendisini soğukta evine alan kadının evini soymuş

İstanbul Beyoğlu'nda kendisine daha önce yardım eden bir kadının evinin kapısını tekmeleyip içeri girmeye çalışan iki kişiyi mahalleli önce dayak attı, sonra da polise teslim etti.

24 Şubat 2018 Cumartesi 19:15
Kendisini soğukta evine alan kadının evini soymuş






Kendisini soğukta evine alan kadının evini soymuş


Soğuk kış günlerinde sokakta yatarken, kendisini acıyıp evine alan kadına saldıran adama mahalleli müdahale etti.. Yanına bir arkadaşını da alıp, kendisine iyilik yapan genç kadına saldıran A.I adlı şahıs polis merkezine götürüldü.


İstanbul Beyoğlu'ndaki olay, perşembe günü Kocatepe Mahallesi'nde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre; B.V., A.I.'yı kalacak yeri yok diye evine aldı. Yaklaşık bir ay evinin kapılarını A.I.'ya açan B.V., eşyalarının kaybolduğunu fark edince A.I.'yı evden çıkardı.

A.I. birkaç gün sonra yanında getirdiği bir kişi ile B.V.'nin kapısına dayandı. Kapıyı tekmeleyip zorlayan A.I. daireye girmeye çalıştı.

"İMDAT" ÇIĞLIĞINA MAHALLELİ KOŞTU

Mahalleli cama çıkan B.V.'nin "İmdat" çığlıklarına koştu. Bu sırada evin camını da kıran A.I. ve yanındaki kişi mahalleli tarafından sokakta dövüldü. İhbar üzerine polis A.I. ile yanındaki kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

KAPIYI TEKMELEYİP EVİME GİRMEYE ÇALIŞTI

B.V., "Ruh hastası, manyak bir arkadaş geldi benim evime girmeye çalıştı. Kapımı tekmeleyip durdu. Mahalleliye seslendim, gelip buradan aldılar sonra camımı kırdı. Daha önce kalacak yeri yok diye ben ona kapımı açmıştım ama hırsızlık yapınca evden çıkardım ve bir daha eve almadım" diye konuştu.

Şikayetçi olacağını söyleyen B.V, polis aracına binerek polis merkezine gitti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.