Kilis'te askeri araç devrildi, 1 şehit 6 yaralı var

Kilis'te sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu bir asker şehit oldu, 2 asker 6 kişi yaralandı.

28 Haziran 2017 Çarşamba 20:46
Kilis'te askeri araç devrildi, 1 şehit 6 yaralı var






Kilis'te askeri araç devrildi, 1 şehit 6 yaralı var

Edinilen bilgiye göre, feci kaza Kilis-Elbeyli yolunun 18. kilometresinde meydana gelde. Piyade Astsubay Şevket Anlıbelik idaresindeki (30) 27 L 1683 plakalı askeri sivil araç, karşı yönden gelen Süleyman Temizkan yönetimindeki 31 ZB 251 plakalı kamyonla çarpıştı.

Çarpışma sonucunda askeri araçta bulunan Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay (29) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, yaralanan sürücülerin yanı sıra kamyonette bulunan Mehmet Ünal, Deniz Temizkan, Mehmet Temizkan, Ahmet Temizkan, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı Piyade Astsubay Şevket Anlıbelik'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Kilis'te kamyonla çarpışan askeri aracın yaralanan sürücüsü 30 yaşındaki Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik de, Kilis Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Alnıdelik'in cenazesi de, otopsi için aynı kazada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay'ın cenezinin de konulduğu Gaziantep Adli Tıp Kurum'na gönderildi. Alnıdelik ile birlikte kazada şehit olan asker sayısı 2'ye yükseldi.

 
Son Güncelleme: 28.06.2017 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.