Kilis'te roket imhası can aldı; 1 polis şehit

Kilis' te Suriye tarafından atılan roket mermisine ait parçaların imhası sırasında patlama meydana geldi. 2 asker yaralanırken 1 polis şehit oldu

02 Ekim 2016 Pazar 22:31
Kilis'te roket imhası can aldı; 1 polis şehit






Kilis'te roket imhası can aldı; 1 polis şehit

Suriye'den atılan roket mermisinin ihması sırasında 1 polis memuru şehit düştü, 1 asker yaralandı.


Kilis'te boş araziye düşen roket mermisinin imhası sırasında Kilis Emniyet Müdürlüğünde görevli bomba imha uzmanı polis memuru Murat Mimiroğlu şehit oldu şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Kilis'e düşen roketin parçalarını imhası sırasında bir polis şehit oldu. Ekrem Çetin Mahallesi'ne saat 15.40 sıralarında, Suriye'den terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki bölgeden atılan roket düştü. Boş araziye düşen roket parçasının imhası için olay yerine Kilis Emniyet Müdürlüğünden bomba imha uzmanı polis gönderildi.


Bomba imha uzmanı polis ve 2 asker, roket parçasının imhası sırasında patlamasıyla yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralı polis ve askerler Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan bomba imha uzmanı polis memuru Murat Mimiroğlu kurtarılamayarak şehit oldu. 2 askerin tedavisi ise devam ediyor.

Kilis Valisi İsmail Çataklı ile İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir hastaneye giderek yaralı askerlerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Son Güncelleme: 02.10.2016 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.