Kilis’e roketli saldırı

Afrin’den atılan roket Kilis’te yerleşim alanına düştü.

01 Şubat 2018 Perşembe 17:48
Kilis’e roketli saldırı






Kilis’e roketli saldırı

 Suriye'nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesinde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya düştü. Patlamada yaralıların olduğu belirtildi. Kilis'e yapılan bu saldırıdan dakikalar sonra Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki asri mezarlığa da roketli saldırı yapıldığı öğrenildi. Saldırıda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Suriye’nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya düştü. Yaralıların bulunduğu belirtilen olay yerine ihbarla çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.Aynı dakikalarda Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki asri mezarlığa da Afrin’deki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket düştü. Türk Silahlı Kuvvvetleri’nin, Zeytin Dalı Harekatı’nı başlattığı Suriye’nin Afrin bölgesinde teröristler tarafından atılan bir roket Gültepe Mahallesi’ndeki Reyhanlı Asri Mezarlığı’na düştü. Bir mezarlığa isabet eden roket çukur açtı. Saldırıda herhangi can kaybı ve yaralanma olmadı. Bölge sevk edilen ekipler olay yerinde inceleme başlattı. Roketin atıldığı bölgeye Türk Silahlı Kuvvetleri de füze ve obüslerle misliyle karşılık verdi.

Sözcü

Son Güncelleme: 01.02.2018 15:12
Anahtar Kelimeler:
KilisRoketli Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.