Kilis'te 23 bin 650 paket sigara ele geçti

KİLİS, () - SURİYE sınırındaki Kilis'te, güvenlik güçlerince yapılan çalışmalarda 23 bin 650 paket sigara ele geçirildi. Jandarma, Suriye sınırındaki Duruca, Demirışık, Akcabağlar ve Süngütepe Köyü'ndeki boş arazilere bırakılmış...

03 Mart 2015 Salı 13:49
Kilis'te 23 bin 650 paket sigara ele geçti






KİLİS, () - SURİYE sınırındaki Kilis'te, güvenlik güçlerince yapılan çalışmalarda 23 bin 650 paket sigara ele geçirildi.
Jandarma, Suriye sınırındaki Duruca, Demirışık, Akcabağlar ve Süngütepe Köyü'ndeki boş arazilere bırakılmış çuvallarda 16 bin 560 paket sigara ele geçirdi. Jandarma imha etmek üzere el koyduğu sigaraları, sınırdaki araziye bırakan kişi ya da kişilerin bulunmasına yönelik çalışma başlattı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise kent merkezinde durumundan şüphelenerek aradığı ve bagajında 6 bin 240 paket sigara ele geçirdiği otomobildeki 3 kişiyi gözaltına aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.