Kimyasal madde yükle tanker kahvehaneye daldı, ölü ve yaralılar var

Düzce'de kimyasal madde yüklü tanker önce araçlara çarptı daha sonra da önüne aldığı minibüsle yol kenarındaki kahvehaneye girdi. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

07 Kasım 2017 Salı 20:36
Kimyasal madde yükle tanker kahvehaneye daldı, ölü ve yaralılar var






Kimyasal madde yüklü tanker kahvehaneye daldı, ölü ve yaralılar var

Kimyasal madde taşıyan bir tankerin sürücüsü kontrolünü kaybetti. Kahvehaneye dalan tankerin neden olduğu faciada 2 ölü çok sayıda yaralı var.

Düzce'de bir  kimsayal madde yüklü bir tanker  önce araçlara çarptı daha sonra da önüne aldığı minibüsle yol kenarındaki kahvehaneye girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü,5 kişi yaralandı


Kaza, saat 19.00 sıralarında D-100 Karayolu’nun Kaynaşlı Işıklı Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden, sürücüsünün ismi belirlenemeyen kimyasal madde yüklü tankerin iddiaya göre Bolu Dağı inişinde frenleri boşaldı.

Duramayan tanker, kırmızı ışıkta bekleyen 6 araca çarptıktan sonra yol kenarındaki kahvehaneye girdi. Araç daha sonra bir bahçeye devrilerek durabildi.

Kaza sırasında kahvehanede bulunan Ahmet Şen ve Sezgin Şahin tankerin altında kalarak yaşamını yitirdi.


Kimyasal madde yüklü tankerden sızan gaz nedeniyle vatandaşlar kaza yerine yaklaştırılmadı.

Tankerin altında başka bir ceset olabileceği ihtimaline karşı çevrede detaylı inceleme sürüyor.


Bu arada tankerin hızla kavşaktaki araçlara çarpıp kahvehaneye girmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

TANKER KİMYASAL MADDE TAŞIYORDU

Öte yandan tankerdeki kimyasal maddenin alüminyum sülfat olduğu belirlendi.

Kimyasalın yaydığı koku ve yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye sivil vatandaşların girmesini engelleyen jandarma ve polis ekipleri, megafonla sık sık anonslar yaparak uyarılarda bulundu.

Aynı zamanda önlem olarak İstanbul istikametindeki trafik tek şeritten kontrollü şekilde sağlanıyor.

Son Güncelleme: 07.11.2017 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.