Kına gecesini bırakıp kazaya koştular

Muammer ŞEN/ KARAMAN, () - KARAMAN’da kavşakta otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Bugün düğünü olan ağabeyinin kına gecesinden döndüğü öğrenilen motosiklet sürücüsü 18 yaşındaki...

03 Mayıs 2015 Pazar 02:18
Kına gecesini bırakıp kazaya koştular






Muammer ŞEN/ KARAMAN, () - KARAMAN’da kavşakta otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Bugün düğünü olan ağabeyinin kına gecesinden döndüğü öğrenilen motosiklet sürücüsü 18 yaşındaki Okan Güneş’in kaza haberini alan ağabeyi Mustafa Güneş damatlığıyla, Sevgi Bulduk da kına elbisesiyle olay yerine giderek gözyaşı döktü.
Kaza, saat 00.00 sıralarında Turgut Özal Caddesi Kale Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre Okan Güneş’in kullandığı 70 AP 360 plakalı motosiklet, kavşakta 48 yaşındaki Kadir Koşun’un idaresindeki 42 SR 251 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosikletten savrulan sürücü ve Mustafa Doğan yola düşerken, 27 yaşındaki Ali Doğan, karşı yönden gelen Nevzat Alp yönetimindeki 42 DJ 092 plakalı cipin altına girdi. 3 yaralı için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, ağır yaralanan Ali Doğan’ı cipin altından çıkararak Karaman Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Ali ve Mustafa Doğan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayı duyan Okan Güneş’in bugün düğünü olan ağabeyi Mustafa Güneş damatlıklarıyla evleneceği Sevgi Bulduk’da kına elbisesiyle gelerek yerde kanlar içinde yatan Güneş için gözyaşı döktü. Okan Güneş'de daha sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.