Kiraladığı evde 30 bıçak darbesiyle öldürüldü

Osman ŞİŞKO/TRABZON, () - TRABZON'da 48 yaşındaki Enver Kanberoğlu, 2 gün önce kiraladığı evde bıçaklanarak öldürüldü. Gazipaşa Caddesi Mektep Sokak'ta bir binanın ikinci katındaki evi 2 gün önce kiraladığı öğrenilen Rize nüfusuna...

01 Eylül 2015 Salı 14:48
Kiraladığı evde 30 bıçak darbesiyle öldürüldü






Osman ŞİŞKO/TRABZON, () - TRABZON'da 48 yaşındaki Enver Kanberoğlu, 2 gün önce kiraladığı evde bıçaklanarak öldürüldü.
Gazipaşa Caddesi Mektep Sokak'ta bir binanın ikinci katındaki evi 2 gün önce kiraladığı öğrenilen Rize nüfusuna kayıtlı Kanberoğlu'na ulaşamayan yakınları polise haber verdi. Evin kapısını kırarak içeri giren polis, salonda Enver Kanberoğlu’nun cansız bedenini buldu. Kanberoğlu’nun vücudunun çeşitli yerlerinden en az 30 bıçak darbesi alarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Rize'de bir çay fabrikasında işçi olarak çalıştığı belirtilen ve çıplak halde bulunan Kanberoğlu’nun, özellikle göğüs ve baş bölgesinden bıçaklandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.