Kırıkkale'de otomobilde 40 kilo esrar ele geçirildi

KIRIKKALE'de polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı otomobilde 40 kilo esrar ele geçirildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale- Samsun karayolunda kontrol...

27 Ocak 2015 Salı 17:42
Kırıkkale'de otomobilde 40 kilo esrar ele geçirildi






KIRIKKALE'de polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı otomobilde 40 kilo esrar ele geçirildi.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale- Samsun karayolunda kontrol yaptığı sırada, art arda gelen iki otomobili şüphe üzerine durdurdu. Polisler, arkadaki otomobilin bagajında, doğu illerinden getirilerek Ankara, İstanbul ve İzmir'de piyasaya sürüleceği belirtilen satışa hazır poşetler halinde 40 kilo esrar ele geçirdi.
Ekipler, iki otomobilde bulunan Ö.A. (22), C.S. (33) ve Y.B. (21) ile G.E. (19) adlı genç kızı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.