Kıyı Emniyeti: Ölenlerden 10'u Çocuk 4'ü Kadın

Ümit TÜRK/ İSTANBUL, ( ) KIYI Emniyeti Genel Müdürlüğü, Rumeli Feneri açıklarında batan tekneyle ilgili yeni açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde: "03.11.2014 tarih, saat 02:51'de Sahil Güvenlik'ten Riva açıklarında...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:02
Kıyı Emniyeti: Ölenlerden 10'u Çocuk 4'ü Kadın






Ümit TÜRK/ İSTANBUL, ( ) KIYI Emniyeti Genel Müdürlüğü, Rumeli Feneri açıklarında batan tekneyle ilgili yeni açıklama yaptı.
Açıklama şu şekilde:
"03.11.2014 tarih, saat 02:51'de Sahil Güvenlik'ten Riva açıklarında bir mülteci teknesinin battığı ihbarı alınması üzerine, kuruluşumuza ait hızlı tahlisiye botları olay mahalline sevk edilmiştir. Anılan bölgede yapılan arama kurtarma çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine tahlisiye botumuz istasyona geri dönmüştür"


10 ÇOCUK ÖLDÜ
"Sabah 07:55’te Rumeli Feneri’nin 3 mil açıklarında denizde insanlar bulunduğuna dair bölgedeki balıkçılardan gelen yeni bir ihbar üzerine, KIYEM 3 ve Kıyı Emniyeti 3 hızlı tahlisiye botları olay mahalline sevk edilerek arama kurtarma çalışmalarına tekrar başlanmıştır. Torun isimli teknede Türk Kaptan dahil Afganistan uyruklu toplam 43 kişi bulunduğu ve bunlardan 24 kişinin cesedine (10 çocuk, 10 erkek ve 4 kadın) ulaşılmış, 6 kişi (erkek) ise sağ olarak kurtarılmıştır.

"24 SAAT KESİNTİSİZ OLARAK DEVAM EDİLMEKTE"
"Sahil Güvenlik koordinesinde denizden arama kurtarma çalışmalarına 24 saat kesintisiz olarak devam edilmekte olup; ilave olarak Rumeli ve Anadolu yakasında da kuruluşumuza ait iki ayrı kara tahlisiye ekibince gündüz sahil taramasına devam edilmektedir"

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.