Kız arkadaşını bırakıp kaçtı; Biz teröristmiyiz diye isyan etti

Konya polisinin güvenlik uygulaması sırasında kız arkadaşını arabada bırakarak yaya olarak kaçan şüphheli uzun bir kovalamanın ardından yakalandı.

16 Şubat 2018 Cuma 10:46
Kız arkadaşını bırakıp kaçtı; Biz teröristmiyiz diye isyan etti






Kız arkadaşını bırakıp kaçtı; Biz teröristmiyiz diye isyan etti


Alkollü araç kullanırken daha önce yakalanan ve ehliyetine el konulan zanlı, polis kovalamacası sonunda yakalandı. Erdal D. adlı şüphelinin kız arkadaşını arabada bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştığı bildirildi
Konya'da polisten kaçmaya çalışan alkollü sürücü, yakalanınca kendisini, "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anlamadım." sözleriyle savunmaya çalıştı.

Merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi'nde devriye gezen polis ekibi, şüphe üzerine 42 SS 706 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü, aracıyla Fevzi Çakmak Mahallesi'ne girdi. Yakalanacağını anlayan sürücü, 10499. Sokak'ta otomobili ve içindeki kız arkadaşını bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı. Sürücü, bir sitenin bahçesinde polis ekiplerince yakalandı.

"BEN TERÖRÜST MİYİM?"

İsminin Erdal D. olduğu belirlenen sürücü, polislere, "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anlamadım." dedi. Sürücünün 1,20 promil alkollü olduğunun belirlendiği, daha önce aynı suçtan ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Erdal D. ve araçta bulunan S.B, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
meryem 2018-02-16 12:11:57

evet teröristsin teröristlerden daha tehlikelisin kafayı çekip araç kullanarak binlerce insanın hayatını tehlikeye atıyorsun. yaşadığın şehir için utanç vericisin..