Kızının fotoğrağını paylaşan genç kızı canlı yayında dövdü

Arkadaşının fotoğrafını sosyal medyada paylaşan genç kızın ailesi, evde kurduğu dayak tuzağı canlı yayında binlerce kişiye izletildi. Genç kıza evlerinde dayak tuzağı kuran aile mensuplarının küfür ve hakaret dolu sözlerine tekme, ve yumruklar eşlik etti. Savunmasız genç kızın görüntülerini izleyen "Yuh olsun size" dedirtti.

17 Ocak 2018 Çarşamba 15:23
Kızının fotoğrağını paylaşan genç kızı canlı yayında dövdü






Kızının fotoğrağını paylaşan genç kızı canlı yayında dövdü

Antalya'da bir anne, genç kızının fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaşan arkadaşını önce evine çağırdı, yakın akrabalarını da toplayan kadın, genç kızı sosyal medyada canlı yayında dövdü. Ailenin evine çağırdığı genç kız, bir odada çaresizlik içinde kıvranırken, anne, kızı ve diğer yakınlarının hakaretleri izleyenlere "Yok artık" dedirtti.


BU NASIL AİLE BÖYLE?

Sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşan arkadaşını evine çağırarak tekme tokat döven annenin canlı yayın intikamı pahalıya patlatı. Sosyal medyadaki görüntüleri ihbar kabul eden polis, olaya karışanları gözaltına aldı.


Antalya'da kızının fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan arkadaşını eve çağırıp yakınlarıyla hakaretler yağdırarak tekme tokat döven anne, o anları sosyal medya üzerinden canlı yayınladı. Görüntüleri ihbar kabul eden polis, anne, kızını ve akrabalarını gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Muratpaşa ilçesinde 14 Ocak tarihinde yaşandı. Birbirlerini tanıyan İ.Y.A. ile N.Ö, henüz belirlenemeyen sebeple tartıştı. İddiaya göre ise İ.Y.A., sosyal medya üzerinden N.Ö.'nün fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafını gören N.Ö. de durumu annesi A.K. ile yakınları D.Ö. (19) ve A.C.'ye (18) anlattı. Bunun üzerine 13-14 yaşlarındaki İ.Y.A. eve davet edildi.

Kızının resminin paylaşılmasına sinirlenen anne A.K., eve gelen genç kıza hakaret ederek tekme tokat dövmeye başladı. Genç kız tartıştığı N.Ö. ve evdeki şahıslardan A.C. tarafından da tartaklanırken o anları ise D.Ö. isimli şahıs cep telefonuyla kaydederek sosyal medya üzerinden canlı yayınladı.

GÖRÜNTÜLER İHBAR KABUL EDİLDİ

Görüntüleri ihbar kabul eden Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, önce olayın yaşandığı yeri tespit etti. Eve baskın düzenleyen ekipler, anne A.K, N.Ö, D.Ö , A.C. ve olay anında evde bulunan E.Y.K.'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden A.K., D.Ö. ve A.C. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, D.Ö. ve A.C.D.'nin daha önceden 25 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Yaşı küçük olan N.Ö.'nün çocuk şubedeki ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KORKUNÇ SALDIRI ARALIKLARLA SÜRDÜ

Görüntülerde adeta sorgulanan genç kıza önce anne tarafından tokat atılıyor. Sonra odadaki diğer kadın ve erkekler de bir köşede oturan ve korktuğu her halinden belli olan kız çocuğuna aralıklarla vurmaya başlıyor. Küfür ve hakaretlerin havada uçuştuğu görüntülerde, genç kız saçından sürüklenip tekme tokat dövülüyor. Görüntülerin sonunda aynı kadın genç kızdan soyunmasını istiyor ve canlı yayın bu noktada kesiliyor.

Son Güncelleme: 17.01.2018 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.