Kızlarından ayrılmayan genci ölesiye döverek araziye attılar

Üniversiteli kızlarının erkek arkadaşına tuzak kuran aile, Yunus K. adlı genci ölesiye döverek boş bir araziye attığı ortaya çıktı. 8 kişilik aile bireyleri Sivrihisar'da yakalanarak gözaltına alındı..

25 Nisan 2019 Perşembe 08:48
Kızlarından ayrılmayan genci ölesiye döverek araziye attılar






Kızlarından ayrılmayan genci ölesiye döverek araziye attılar


Dumlupınar Üniversitesi'nde okuyan Reyhan T.'nin işsiz erkek arkadaşı ailenin başına dert oldu. Kızlarını rahatsız ettiğini öğrenen aile, Yunus K. adlı genci tuzağa düşürdü. Öldüresiye dayak yiyen talihsiz genc boş bir arazide ağır yaralı olarak bulundu. İşte haberin detayları. Kütahya'da üniversite öğrencisi Reyhan T.'nin ailesi, kızlarından ayrılmayan erkek arkadaşı Yunus K.'yı dövüp, yaralı halde boş arazide bıraktı. Yunus K. hastanede tedavi altına alınırken, 8 şüpheli Eskişehir'de gözaltına alındı.

KIZLARI TELEFONLA ARADI AİLE BİRLİK OLUP DAYAK ATTI

İddiaya göre, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencisi Reyhan T., işsiz olduğu öğrenilen Yunus K. ile tanışarak arkadaş oldu. Reyhan T.'nin ailesi bu birlikteliğe karşı çıkarak ayrılmalarını istedi.

Arkadaşlıklarının devam ettiğini öğrenen aile üyeleri kızları Reyhan'a, Yunus'u telefonla arattırdı ve buluşmak istediğini söyletti. Buluşma yeri olan bir alışveriş merkezine giden Reyhan T.'nin babası Yusuf T. (45) ve amcası Uğur T. (39),Yunus' K'yı kendi otomobilinden zorla indirip Cemal B.'nin (53) otomobiline bindirdi. Uğur T. ve Yusuf T., otomobil içerisinde dövdükleri Yunus K.'yı 2'nci organize sanayi kavşağının karşısındaki boş araziye indirip, yine iddiaya göre saatini ve yüzüğünü alıp kaçtılar.

AĞIR YARALI OLARAK YOL KENARINDA BULUNDU

Yaralı halde yol kenarına kadar giden Yunus K.'yı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Yunus K. tedavi altına alındı. Yunus K.'nın verdiği ifadeye göre şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şüpheliler Reyhan T., babası Yusuf T., amcaları Uğur T., Recep T. (49), annesi Kibar T., Hamdi B., Cemal B. ve Celal B. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki evlerinde yakalanarak, gözaltına alındı. Polis ekipleri şüphelilerin ev ve araçlarında yaptığı aramada tabanca ele geçirdi. Şüpheliler, bu sabaha karşı Kütahya'ya getirilirken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Dumlupınar Üniversitesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.