Kobani’de Çatişmalar Devam Ediyor

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, () - SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar aralıklarla devam ediyor. Kobani'yi doğu, batı ve güneyden kuşatan IŞİD militanları ile peşmerge ve ÖSO desteğini alan YPG güçleri...

23 Kasım 2014 Pazar 15:27
Kobani’de Çatişmalar Devam Ediyor






Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, () - SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar aralıklarla devam ediyor.
Kobani'yi doğu, batı ve güneyden kuşatan IŞİD militanları ile peşmerge ve ÖSO desteğini alan YPG güçleri arasındaki çatışmalar 70’inci gününde de devam etti. Çatışmaların doğu ve batıda aralıklarla sürdüğü Kobani'den zaman zaman patlama ve silah sesleri geliyor. Özellikle havan ve roket atışları ile hedef alınan yerleşim alanlarından yükselen dumanlar da Türkiye tarafından görülüyor.

Kobani semalarında keşif uçuşu yapan ABD öncülüğündeki koalisyon ülkelerine ait savaş uçaklarının ise zaman zaman belirlenen IŞİD mevzilerine bombardıman düzenlediği görülürken, güvenlik güçleri sınır hattındaki önlemini sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.