Kobani'de mayına basan belediye çalışanı ve meclis üyesi öldü

VAN, () - VAN Büyükşehir Belediyesi çalışanı Metin Altındaş ve Belediye Meclis Üyesi Tahsin Aktı, Kobani'de bastıkları mayının patlaması sonucu hayatını kaybetti.  Olay dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Suruç sınırından...

09 Mart 2015 Pazartesi 15:38
Kobani'de mayına basan belediye çalışanı ve meclis üyesi öldü






VAN, () - VAN Büyükşehir Belediyesi çalışanı Metin Altındaş ve Belediye Meclis Üyesi Tahsin Aktı, Kobani'de bastıkları mayının patlaması sonucu hayatını kaybetti. 
Olay dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Suruç sınırından Kobani'ye geçen Belediye çalışanı Metin Altındaş ve belediye meclis üyesi Tahsin Aktı, Başet Köyü yakınlarında daha önce döşenmiş mayına bastı. Yaşanan patlama sonrası Altındaş ve Aktı olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cenazelerin bugün Van'a getirileceği belirtildi. 


FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.